Zomercompetitie 2024

Van 2 juli t/m 20 augustus spelen we de Zomercompetitie. Zoals gebruikelijk zijn niet-leden van harte welkom; ook dit jaar zonder kosten.

De Zomercompetitie wordt gespeeld op basis van de Butler-telling. Bij een groot aantal deelnemers kan er in meer dan één lijn worden gespeeld, maar er vindt geen indeling op sterkte plaats en de uitslag wordt topintegraal berekend. De speelavonden van de Zomercompetitie tellen niet mee voor de Clubranking. Er zijn geen prijzen te behalen.

Omdat je met wisselende partners kunt spelen, wordt een individuele eindstand opgesteld, op basis van het gemidddelde aantal IMPs van alle spellen waarop je een score hebt behaald. Je wordt in de eindstand opgenomen als je minstens vier van de acht avonden hebt gespeeld.

Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld; uiterlijk op de speeldag om 18.00 uur. Je kunt je per paar aanmelden of je kunt, maar dan graag ruim van tevoren, laten weten dat je een partner zoekt. De TC zal dan proberen een partner van vergelijkbaar niveau voor je te vinden.

Gebruik voor deze meldingen uitsluitend dit formulier ; alleen dan kun je erop rekenen dat de TC-leden die de avond organiseren je bericht op tijd ontvangen. Een link naar dit formulier vind je ook op de Startpagina van de website, onder het kopje Aan- en afmelden.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden moeten worden ingevuld.

Meteen na het plaatsen van je reactie is deze voor bezoekers van de website te zien, maar je hebt nog wel een half uur de gelegenheid om je reactie te wijzigen of te verwijderen.
Voor kaartsymbolen in je reactie: k~, r~A10x, h~-tje, 3s~!-1 geven , A10x, -tje, 3 !-1.