Zomercompetitie 2023

Van 4 juli t/m 22 augustus spelen we de Zomercompetitie. Zoals gebruikelijk zijn niet-leden van harte welkom; ook dit jaar zonder financiële bijdrage.

De Zomercompetitie is op basis van de Butler-telling. Bij voldoende aanmeldingen zal de TC twee of drie lijnen op sterkte indelen. We vinden het belangrijk dat iedereen (ongeacht speelniveau) met plezier naar de club komt en zo veel mogelijk op zijn of haar niveau tegenstanders treft. De speelavonden van de Zomercompetitie tellen niet mee voor de Clubranking.

Ook als in meer dan één lijn wordt gespeeld, zal de uitslag per avond topintegraal worden berekend. Er zijn geen prijzen te behalen.

Er zal een eindstand worden opgesteld per speler, op basis van het gemidddelde aantal IMPs van alle spellen waarop je een score hebt behaald. Je wordt in de eindstand opgenomen als je minstens vier van de acht avonden hebt gespeeld.

Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld; uiterlijk op de speeldag om 18.00 uur. Je kunt je per paar aanmelden of je kunt, maar dan uiteraard ruim(!) van tevoren, laten weten dat je een partner zoekt. De TC zal dan proberen een partner van vergelijkbaar niveau voor je te vinden.

Gebruik voor deze meldingen uitsluitend dit formulier ; alleen dan kun je erop rekenen dat de TC-leden die de avond organiseren je bericht op tijd ontvangen. Een link naar dit formulier vind je ook op de Startpagina van de website, onder het kopje Aan- en afmelden.