Star Zomercompetitie 2014

Van 17 juni t/m 12 augustus spelen wij op dinsdagavond de Zomercompetitie. De finale is op 19 augustus.

Niet-leden zijn van harte welkom, zij betalen €2,50 per persoon per avond.

Aanmelden aan de zaal uiterlijk 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. Om bij de voorronden de indeling vlot te laten verlopen, wordt het op prijs gesteld als u zich van tevoren inschrijft; liefst per e-mail via dit aanmeldformuliertje.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in twee of meer groepen gespeeld, met een willekeurige verdeling over de groepen. De uitslag is in de vorm van een topintegraal met scores volgens de Butler-telling. Scores en spelverdelingen zijn onmiddellijk na afloop beschikbaar.

De beste 16 paren plaatsen zich voor de A-finale. Om voor de A-finale in aanmerking te komen, moet elk van de spelers tenminste 3 maal in de voorronden mee hebben gespeeld. Men plaatst zich per paar, waarbij de individuele scores bepalend zijn. De overige paren kunnen spelen in de B-finale.

Training voor de Externe Viertallencompetitie

Aangezien STAR komend jaar over vier Eerste Divisie teams beschikt, wil de TC in samenspraak met de selectiecommissie deze zomer gaan experimenten met een aparte Eerste Divisie lijn. Paren komen hiervoor in aanmerking indien beide spelers lid zijn van STAR en in het seizoen 2014-2015 zullen uitkomen in de Eerste Divisie of in het seizoen 2013-2014 gespeeld hebben in de Eerste Divisie (of Meesterklasse). Paren die een zomeravond mee willen spelen in deze lijn dienen zich uiterlijk maandag 20.00 uur voorafgaand aan de speelavond te hebben aangemeld bij de TC.

Tweede Divisie spelers wordt nog steeds de mogelijkheid geboden om een viertallenwedstrijd te organiseren.