Zet nieuwsberichten aan

Een nog niet veel gebruikte faciliteit op de Star website is de mogelijkheid om een melding toegestuurd te krijgen via e-mail of Twitter, iedere keer als er nieuws op de website wordt geplaatst. Dit stelt u eenvoudig als volgt in.

Op de nieuwspagina vindt u de hieronder getoonde “widget”:

Meld en volg nieuws

Klik daar (niet hierboven) op één van de plaatjes achter de tekst “Volg nieuws”.

Meldingen via Twitter

Hiervoor heeft u (uiteraard) een Twitter account nodig.

Door op het Twitter-vogeltje te klikken komt u op de Star-pagina bij Twitter (account @BridgeclubStar), waar u zich kunt aanmelden als volger. Als er een nieuwsbericht op de website wordt geplaatst, ontvangt u dan een tweet als de onderstaande.

Voorbeeld tweet BC Star website

U ziet een samenvatting met daarachter een tekst in blauw waarop u rechtstreeks kunt “doorklikken” naar het nieuwsbericht op de website.

Meldingen via e-mail

Door op het envelopje achter “Volg nieuws” te klikken gaat u naar de website-pagina Registreer voor nieuwsmeldingen per e-mail, waar u uw e-mail adres kunt opgeven. Er wordt voor de zekerheid eerst een e-mail naar dat adres gestuurd, die u moet bevestigen. Daarna ontvangt u bij nieuws op de website een melding als hieronder.

Voorbeeld van een nieuwsmelding via e-mail

Ook hier ziet u de samenvatting, met daaronder een link waarmee u het volledige nieuwsbericht rechtstreeks kunt bereiken.