Volgende week weer bridgen in het NDC!

Beste Star-leden,

Het bestuur wil graag per 4 augustus weer gaan spelen in het NDC. Het NDC heeft naar ons idee goede maatregelen getroffen om veilig te kunnen spelen. Via de volgende links vind je het protocol en informatie over de luchtverversing.

Wij vertrouwen erop dat je zelf ook toeziet op 1,5m afstand tot elkaar, dat je de looproutes in het gebouw volgt en aanwijzingen van het personeel van het NDC opvolgt.

Vooraf en tijdig (tot uiterlijk maandagmiddag 17.00u) aanmelden via de website is verplicht, met het bekende websiteformulier. Het is de bedoeling dat je je paar aanmeldt per avond, in de week eraan voorafgaand.

Op 4 augustus starten we met een topintegraal met maximaal 14 tafels. Mochten er meer aanmeldingen zijn, komt er een wachtrij. Je krijgt bij overaanmelding een bericht.
In geval je niet lekker bent of verkoudheidsklachten hebt, kun je je nog tot 19.00u afmelden op de speelavond (ook via de website). 

Het bestuur ziet de avonden in augustus als oefenen voor het spelen vanaf 1 september. De opgedane ervaringen gebruiken we als input voor de ALV op 25 augustus, daarnaast zal het bestuur binnenkort een enquête uitzetten. Als het op 4 augustus goed gaat, kunnen we daarna met meer tafels gaan spelen (mogelijk in 2 lijnen).

Hoe ziet de clubavond er dan uit? 
Een bridgetafel bestaat uit een blok van 4 tafels.
Aan het begin van de avond pak je een (genummerde) biddingbox uit de krat, die houd je de hele avond bij je.
Om het aantal verplaatsingen te beperken, zal er een loopschema zijn waarbij NZ blijven zitten en OW na iedere ronde verplaatsen. 

We hebben 4 sets spellen gedupliceerd, ieder spel zal aan maximaal 4 tafels worden gespeeld.
Noord heeft een vaste bridgemate, hij is de enige die de bridgemate zal bedienen.
De bar is geopend, tijdens de speelronden is er bediening aan tafel. 
Er is desinfecterende gel op iedere tafel aanwezig.

We snappen dat nog niet iedereen de stap naar het NDC kan of wil maken. Bij voldoende belangstelling (minimaal 8 paren) blijft het mogelijk om op dinsdagavond op Stepbridge te spelen.

Wellicht ten overvloede hieronder nog even de algemene richtlijnen:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Ontsmet regelmatig je handen, liefst direct bij binnenkomst.
  • Schud geen handen.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Voorkom dat je je handen bij je gezicht brengt.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

Namens het bestuur en TC,
Marc Kuijpers

Dit bericht is ook per e-mail verstuurd aan de leden van BC Star