Vervolg clubcompetitie 2022-2023

Van 23 mei tot en met 20 juni spelen we vijf avonden Clubranking Butler, waarbij we voor de beginstand op de eerste avond uitgaan van de stand na de 10e Clubranking Butler-zitting op 10 januari jl.

Op 27 juni is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en daarna is de zomercompetitie.

Aan- en afmelden

Voor deelneming aan de vijf avonden Clubranking Butler gaat de TC ervan uit dat paren die hebben deelgenomen aan de zojuist afgesloten Clubranking Parencompetitie ook de komende vijf avonden zullen deelnemen. Oftewel:

  • Als je aan de Clubranking Parencompetitie hebt deelgenomen en je wil, in principe, ook de komende vijf avonden Butler spelen, dan hoef je je niet aan te melden.
  • Als je aan de Clubranking Parencompetitie hebt deelgenomen en je wil de vijf Butler-avonden niet spelen, dan moet je je vooraf afmelden.
  • Als je niet aan de Clubranking Parencompetitie hebt deelgenomen maar je wil wel de komende vijf avonden Butler spelen, dan moet je je vooraf aanmelden.
  • Als je niet aan de Clubranking Parencompetitie hebt deelgenomen en je wil ook de Butler niet spelen, hoef je uiteraard niets te doen.

Paren die deelnemen aan de competitie maar een of meer avonden afwezig zijn moeten dat, zoals gebruikelijk, vooraf melden.

Aan- en afmelden competitie: graag dit formulier gebruiken.
Aanmelden, afmelden of invaller melden voor een avond: gebruik dit formulier.