Uitslag en eindstand Butler-II; lustrum-oproep

Op 12 april is de vijfde en laatste zitting gespeeld van de Butler II-competitie. De hoogste score werd behaald door Conny ten Cate & Jan ten Cate in de C-lijn. Hun 79 IMP waren voldoende om van de tiende naar de derde plaats te stijgen, mede dankzij de afspraak dat men bij deze competitie geen score-aftrek krijgt bij afwezigheid (maximaal 2 keer). Met deze score hadden ze net genoeg om te promoveren naar de B-lijn.

De volledige uitslag, met de eindstand en promoties & degradaties (onder voorbehoud van score-correcties) vind je zoals altijd bij de NBB-uitslagenservice.

Aan het begin van de avond werden de aanwezigen verrast door een toespraak van Arie Buijs en Lodewijk Tielens. Ze memoreer­den de lustrumvieringen van 1982 (40 jaar; Arie Buijs voorzitter van Star en Lodewijk Tielens voorziter van de lustrum­commissie) en van 1992 (50 jaar; Lodewijk Tielens voorzitter van Star en Arie Buijs voorziter van de lustrum­commissie).

Vanwege het 80-jarig bestaan van Star op 1 maart jl. deelden ze, net als bij die eerdere lustra, aan de aanwezigen een flesopener als aandenken uit, maar meer eigentijds in de vorm van een button, en ook geschikt als magneetbord-klever. Ze riepen de voorzitter, Jaap Hazewinkel, op om, nu dit weer mogelijk lijkt te zijn, alsnog werk te maken van de viering van het 16jubileum.

De voorzitter meldde dat het bestuur hiermee bezig is, maar dat het helaas nog niet is gelukt een lustrumcommissie samen te stellen.

 

(foto’s: Louk Herber)