Laatste avond en eindstand Butler I-competitie

Aan de laatste zitting van de Butler I-competitie hebben 34 paren deelgenomen. De hoogste score was +49 IMP, behaald door Marc Kuijpers & Willem Schneider.

De deelnemers hebben de uitslag, inclusief speldetails, direct na afloop per e-mail toegestuurd gekregen. Alle details vind je bij StepBridge, bijvoorbeeld via de Uitslagenpagina op deze website: per deelnemer voor alle spellen de spelverdeling, contract en resultaat, scoretabel, biedverloop en speelverloop.

Via de Uitslagenpagina vind je ook de eindstand van de Butler I-competitie. De hoogste score is behaald door

Onno Janssens

met een gemiddelde van +37.0 IMP per avond. Onno heeft dit fraaie resultaat behaald samen met Peter van der Voorden. Peter heeft echter één avond met een invaller gespeeld en toen behaalde hij ‘maar’ +18 IMP, waardoor hij met gemiddeld 32.3 IMP op de tweede plaats is geëindigd.

  Eén reactie op “Laatste avond en eindstand Butler I-competitie

 1. Butler op Step

  Het zal vast niet iedereen prettig in de oren klinken, maar toch wil ik het zeggen:
  het Covid-virus heeft niet alleen maar nare gevolgen.
  Een van de plezierige neven-effecten van Corona is, dat de leden van STAR tegenwoordig op StepBridge kunnen zien hoe de spellen van de clubavond door alle leden van de vereniging zijn geboden en gespeeld.
  Voor een Kiebitzer is dit natuurlijk een Walhalla. Op elk moment van de avond kun je zien hoe het spel waar je naar kijkt wordt gespeeld aan de tafel waar die andere topspelers zitten.
  Alle lof voor de leden van de Technische Commissie van STAR, die dit mogelijk maken.

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.