Tweede avond interne viertallen

Na de tweede avond van de interne viertallencompetitie is de stand aan de top ongewijzigd: de ranglijst wordt nog steeds aangevoerd door team WReKeR (Henk Willemsens, Remco Brüggemann, Hans Kelder en Alex van Reenen). Hun gemiddelde score per zitting is wel wat gedaald: 14,90 WP.

De hoogste Butlerscore was deze avond 53 IMP, behaald door Hans Kreuning en Sahar Ouda (team The Masked STARs).

De top 3 van de viertallencompetitie ziet er als volgt uit:

# Team Gem. Totaal
1 WReKeR 14,90 89,37
2 Team la Haye 12,36 74,17
3 Jan en de meisjes 12,22 73,33

Via de Uitslagenpagina op deze website vind je

  • De behaalde scores en de tussenstand bij de NBB Uitslagenservice
  • Alle details van de gespeelde spellen op StepBridge

Let op: Bij het overnemen van de scores van StepBridge naar het NBB Rekenprogramma zijn vergissingen niet geheel uitgesloten. Graag controleren en uiterlijk woensdagavond 20.00 uur reclameren als je een onregelmatigheid vindt.

Wanneer weer live bridge?

Er is wat onduidelijkheid ontstaan over de mogelijkheden om bij het NDC te bridgen. Enkele leden hebben terecht opgemerkt dat denksportactiviteiten niet beperkt zijn tot 10 uur ‘s avonds, mits de ‘sportkantine’ wel na 10 uur gesloten is. Zie de reacties op dit bericht.

Jaap Hazewinkel heeft bij het NDC gecheckt of we inderdaad door zouden kunnen spelen, ook al gaat de horeca dicht. Gisterenmiddag is hem bevestigd dat dat niet het geval is; tot (in ieder geval) de volgende persconferentie moeten we, en het personeel, om 22.15 uur buiten staan. Met deze beperking vindt het bestuur het geen optie om ‘live’ te gaan spelen.