Vijfde avond interne viertallen II

Op de laatste avond van de interne viertallencompetitie voor de finale op 22 juni heeft team Star XYZ (spelers gisterenavond Ferdinand Verwijs, Peter Hendriks, Peter Spanjaart, Robin de Kater) de hoogste score behaald: 52,33 WP.

De hoogste Butlerscore was 72 IMP, behaald door Rob van den Bergh & Toine van Hoof (team Machteld). Ook hun nevenpaar scoorde hoog (Eric Nöcker & Erik Swinkels, 54 IMP), waardoor team Machteld de eerste plaats in de ranglijst terugveroverde.

De scores en stand bij de NBB Uitslagenservice wijken af van de publicatie na afloop van de speelavond. De reden is een vergissing bij het overbrengen van de StepBridge-scores naar de Uitslagenservice. Onder voorbehoud dat geen verdere correcties nodig zijn, zal de finale-poule voor de eerste plaats in de eindstand gespeeld worden door de volgende teams:

  1. Machteld, (206,19 WP)
  2. Sterren op wak ijs (189.95 WP)
  3. De Meijerij (184,74 WP)
  4. La Haye (184,11 WP)

Via de Uitslagenpagina op deze website vind je de volgende informatie:

  • Opzet van de competitie en de deelnemende teams
  • De ‘officiele’ behaalde scores en tussenstand bij de NBB Uitslagenservice
  • Alle details van de gespeelde spellen op StepBridge

Let op: Bij het overnemen van de scores van StepBridge naar het NBB Rekenprogramma zijn vergissingen niet geheel uitgesloten. Graag controleren en uiterlijk woensdagavond 20.00 uur reclameren als je een onregelmatigheid vindt.