Uitslag Howell III-3

Op de derde avond van de derde Howell-competitie van dit seizoen waren 30 paren op StepBridge aanwezig. De hoogste score was 64.49%, behaald door

Jaap Hazewinkel & Paul Schriek

De deelnemers hebben de uitslag inclusief speldetails direct na afloop per e-mail toegestuurd gekregen. Alle details vind je ook op StepBridge, bijvoorbeeld via de Uitslagenpagina op deze website: per deelnemer voor alle spellen de spelverdeling, contract en resultaat, scoretabel, biedverloop en speelverloop. Je vindt op de Uitslagenpagina ook de tussenstand.

Helaas is er in de loop van de avond een internetstoring opgetreden waardoor Onno Janssens & Peter van der Voorden alleen de eerste 17 spellen hebben kunnen spelen. Hun tegenstanders op spellen 16-18 waren Conny en Jan ten Cate; zij hebben hierdoor maar 26 spellen gespeeld. De scores van deze twee paren in de stand zijn de gemiddelden van de gespeelde spellen en wijken daarmee iets af van de scores op StepBridge. Bovendien heeft in de laatste drie ronden een paar een stilzittafel gehad. Uiteraard is bij de berekening van de tussenstand rekening gehouden met de kleinere aantallen gespeelde spellen.

In de uitslag op StepBridge staan Onno en Peter ondanks hun fraaie score op de laatste plaats, maar dat is een StepBridge-technische kwestie die verder geen betekenis heeft.