Tweede ronde NBB Beker: Star verliest van Onstein 2

Bericht van René van Dijk:

Zondag 3 maart werd de tweede ronde van de NBB-beker gespeeld. Star toog met hoge verwachtingen naar Arnhem alwaar het team van Onstein 2 op volle sterkte gereed stond.

Het vertrouwen in een goede afloop werd feitelijk in de eerste ronde van 4 spelletjes al de kop ingedrukt toen bleek dat we daar tegen een achterstand van maar liefst 60 punten waren opgelopen. Dit deed het moreel van het team geen goed en hoewel we in de daaropvolgende ronden aardig bijbleven, kwam Star deze klap niet meer te boven. Eindstand: 209 – 116.

De persoonlijke butlerscores:

Star 1: Henk Willemsens & Aris Verburgh 1
Kees Jan Willemsens & Pim Dupont -8
Star 2: Berk Can Ozen & Jan Willem van Oppen -46
Herman Klouwen & Stef Leeuwenburgh -28
Star 3: Rob Wijman & René van Dijk -29
Adriaan Vos & Martin Engelberts 2

De verdere details van deze wedstrijd zijn te vinden op de site van De Denktank: https://7073.bridge.nl/

  Eén reactie op “Tweede ronde NBB Beker: Star verliest van Onstein 2

  1. “Elluk voordeel hep ze nadeel”,

    zo hebben wij reeds lang gelee geleerd van onze helaas te vroeg ontvallen dichter en tevens voetballer des Vaderlands, J.C., want nu is alle hoop gericht op de sympathieke helden uit de hoofdklassebeker en aangezien met het verlies van het Star NBB bekerteam ook Henk lijkt te zijn uitgespeeld in het bekeravontuur heeft hij wellicht daardoor nog wat extra tijd in de agenda om de o zo sympathieke helden uit de hoofdklassebeker middels wat extra ingelaste trainingen aan die o zo felbegeerde cup met de grote oren te helpen!

    Het zal morgenavond stuiven in Goirle want dan staat ronde 2 van dit hoofdklassebeker avontuur op de agenda. Het Willem 2 stadion in Tilburg schijnt al uitverkocht te zijn, wat volgens plaatselijke bronnen niet zo heel vreemd is want
    Star-speler P. D. schijnt na een indrukwekkende verjongingskuur er morgen ongeveer 22 jaar jonger uit te zien! Komt allen daarom!

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.