Teams Eerste en Tweede Divisie 2015-1016

Bericht van Ed Franken:

Hallo allemaal,

De selectiecommissie komt op 17 april bij elkaar om de samenstelling van de teams voor de komende competitie 2015-2016 in de Eerste en Tweede Divisie voor te bereiden. Na de degradatie van Star 3, 4, 8 en 9 heeft Star nog twee teams in de Eerste Divisie en vijf teams in de Tweede Divisie.

De selectiecommissie heeft al met enkele paren gesproken over hun plannen voor het komende seizoen. Paren (en invallers) die het afgelopen seizoen in Star 1 t/m 7 speelden en overige paren die in aanmerking willen komen voor de externe viertallencompetitie 2015-2016 in de Eerste- of Tweede Divisie kunnen zich tot 16 april 2015 melden bij de selectiecommissie. U kunt zich per paar, voorkeur voor nevenpaar of per team aanmelden.

Voor de Eerste Divisie gaat onze voorkeur uit naar teams met drie paren. Voor de Tweede Divisie kunt u tevens opgeven of u in een andere groep zou wil spelen (als dat mogelijk is). Afgelopen seizoen speelden bijv. Star 7 in groep 5 (Rotterdam/Delft) en Star 3 in groep 3 (Noord-Holland).

De selectiecommissie:
Ed Franken, Louk Herber en Jan Meijer
E-mailadres selectiecommissie hier