Stef Steens is overleden

Stef Steens

Het bestuur heeft bericht ontvangen dat Stef Steens op 5 oktober is overleden. Wij wensen zijn echtgenote en verdere dierbaren heel veel sterkte toe.

Stef was een trouw lid van onze club en speelde meer dan 40 jaar bij BC Star, de laatste jaren met Jan Ebskamp als partner. Stef en Jan kenden elkaar van het externe viertallen. Zij zaten in hetzelfde viertal, ieder met een andere partner, maar gingen na verloop van tijd samen spelen. Het werd een hecht partnership dat vele jaren heeft standgehouden.

Stef was een aimabel en vriendelijk mens en daarom was het altijd weer een genoegen hem voor een aantal spelletjes aan de bridgetafel te treffen. Hij was een geduldige en rustige speler, die veel genoegen beleefde aan het spel. Naast bridgen was reizen zijn grote hobby. Dat heeft hij de afgelopen jaren veelvuldig en met groot plezier gedaan. Ook de binnenkant van de rouwkaart getuigt daarvan. Hoewel hij weinig spraakzaam was over zijn privéleven, kon hij honderduit vertellen over de vele reizen die hij maakte.

Helaas werd Stef getroffen door longfibrose, waardoor zijn conditie de laatste jaren langzaam maar zeker achteruit ging. Hij hield het spelen op de club, ondersteund door zuurstof, tot begin dit jaar vol. Daarna lukte het niet meer om naar de clubavond te komen. We hebben een paar oefenpartijtjes met hem gespeeld op Stepbridge, maar dat beviel niet goed genoeg om regulier mee te gaan doen op de digitale clubavond. Ondanks dat bleef hij wel betrokken en volgde het wel en wee van de club met interesse.

Het afscheid zal vanwege het coronavirus in besloten kring plaatsvinden. We zullen namens de club een condoleancekaart sturen en Stef komende dinsdag op de clubavond gedenken.

De rouwkaart vindt u hier.

  2 reacties op “Stef Steens is overleden

  1. Je wist dat het zou komen maar toch schrik ik. Het was zeker altijd aangenaam om tegen hen te spelen. Ik wens zijn vrouw en nabestaanden veel sterkte.
    Henc@

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.