Star Zomercompetitie 2019

Van 2 juli t/m 20 augustus spelen wij op acht dinsdagavonden de Zomercompetitie. Net als in voorgaande jaren is er geen finale; er zijn prijzen in natura per avond.

Niet-leden zijn van harte welkom; zij betalen €2,50 per persoon per avond.

Aanmelden aan de zaal uiterlijk 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. Om de indeling vlot te laten verlopen, wordt het op prijs gesteld als u zich van tevoren inschrijft; per e-mail via dit aanmeldformulier.

Er wordt per avond een topintegraal gespeeld met één of meer groepen, afhankelijk van het aantal deelnemers. De groepsindeling willekeurig; er is geen indeling naar speelsterkte.

Anders dan vorige jaren wordt de uitslag berekend in matchpunten (procenten). Zie het bericht hierover van 16 juni. Scores en spelverdelingen zijn onmiddellijk na afloop beschikbaar en worden bij de NBB Uitslagenservice gepubliceerd.

Er wordt een totaalstand per speler bijgehouden, op basis van de vier beste scores. De totaalstand na acht avonden telt mee voor de Jacques-Buth-beker, voor zover het Star-leden betreft.

Aan leden die dat graag willen, wordt op de avonden van de Zomercompetitie de mogelijkheid geboden aparte viertallenwedstrijden te organiseren. U moet dat dan wel uiterlijk het voorafgaande weekend melden. Als u niet zelf met tegenstanders afspreekt, is de TC bereid te kijken of er geschikte tegenstanders beschikbaar zijn.