Star Zomercompetitie 2018

Van 3 juli t/m 21 augustus spelen wij op acht dinsdagavonden de Zomercompetitie. Net als vorig jaar is er geen finale; er zijn prijzen in natura per avond.

Niet-leden zijn van harte welkom, zij betalen €2,50 per persoon per avond.

Aanmelden aan de zaal uiterlijk 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. Om de indeling vlot te laten verlopen, wordt het op prijs gesteld als u zich van tevoren inschrijft; liefst per e-mail via dit aanmeldformulier.

Er wordt per avond een topintegraal gespeeld met één of meer groepen, afhankelijk van het aantal deelnemers. De groepsindeling willekeurig; niet ingedeeld naar sterkte.

Voor de uitslag wordt de Butler-telling gebruikt. Scores en spelverdelingen zijn onmiddellijk na afloop beschikbaar en worden bij de NBB UitslagenService gepubliceerd.

Er wordt een totaalstand per speler bijgehouden, op basis van de vier beste scores. De totaalstand na acht avonden telt mee voor de Jacques-Buth-beker, voor zover het Star-leden betreft.

Anders dan vorig jaar is er tijdens de Zomercompetitie geen aparte groep voor Tweede Divisie-niveau en hoger. In plaats daarvan wordt de mogelijkheid geboden aparte viertallenwedstrijden te organiseren.