Star Zomercompetitie 2015

Van 23 juni t/m 18 augustus spelen wij op dinsdagavond de Zomercompetitie. De finale is op 25 augustus.

Niet-leden zijn van harte welkom, zij betalen €2,50 per persoon per avond.

Aanmelden aan de zaal uiterlijk 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. Om bij de voorronden de indeling vlot te laten verlopen, wordt het op prijs gesteld als u zich van tevoren inschrijft; liefst per e-mail via dit aanmeldformulier.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in twee of meer groepen gespeeld, met een willekeurige verdeling over de groepen. De uitslag is in de vorm van een topintegraal met scores volgens de Butler-telling. Scores en spelverdelingen zijn onmiddellijk na afloop beschikbaar.

De beste 16 paren plaatsen zich voor de A-finale. Om voor de A-finale in aanmerking te komen, moet elk van de spelers tenminste 3 maal in de voorronden mee hebben gespeeld. Men plaatst zich per paar, waarbij de individuele scores bepalend zijn. De overige paren kunnen spelen in de B-finale.

Training voor de Externe Viertallencompetitie

Naast de Zomercompetitie is op 4, 11 en 18 augustus een Butler gepland als training voor paren die het komend seizoen voor Star in de Eerste of Tweede Divisie zullen uitkomen. Men moet zich hiervoor verplicht aanmelden bij de TC, hetzij via het aanmeldformulier op deze website of op een voorafgaande clubavond.