Star-nieuws via e-mail of Twitter

meld-volg-nieuwsWist u dat u automatisch geïnformeerd kunt worden als er een bericht op de Nieuwspagina van de Star-website wordt gezet? Er zijn een paar mogelijkheden:

Per e-mail

U geeft uw e-mail adres op zoals uitgelegd op deze pagina. Deze voorziening is al meer dan twee jaar beschikbaar, maar toch wordt er nog maar heel weinig gebruik van gemaakt; er zijn nu 10 aanmeldingen.

Via Twitter

Als u een Twitter-account heeft, kunt u instellen dat u @BridgeclubStar wilt volgen. U ontvangt dan een tweet voor elk Star-nieuwsbericht, met daarin een koppeling naar het bericht op de website. Hiervan wordt meer gebruik gemaakt, er zijn nu 81 volgers, maar de meesten zijn geen Star-lid. Ook zijn er, interessant genoeg, nogal wat buitenlandse volgers, bijvoorbeeld @WorldBridgeFed, @WorldMindGames…

RSS-feed

Hoofdzakelijk van belang voor technisch-geïnteresseerden, is er ook nog een RSS-feed beschikbaar via https://bcstar.nl/feed/. Als u hiervan gebruik wilt maken, bijvoorbeeld om in te bouwen in een andere website, stelt de webmaster het erg op prijs als u even contact opneemt.