Star 1 terug in de Meesterklasse!

Een bericht met foto’s van Louk Herber:

BC Star 1
BC Star 1

 

Met een gemiddelde van ruim 13 per wedstrijd – en dat over 23 wedstrijden! – eindigt Star 1 als tweede in de Eerste Divisie en promoveert daarmee naar de Meesterklasse.

Een overtuigende prestatie van een team dat de hele competitie hoog stond en het laatste weekend als tweede begon. De zaterdag verliep op rolletjes, maar de spanning keerde na een zware nederlaag de een na laatste ronde weer helemaal terug.

Maar de heren rechtten de ruggen en sloten de competitie met een dikke 20-0 overwinning af. Met name  een staaltje van de veerkracht van Hendrik Bijker en Dennis Kruis die het in de ochtendwedstrijd heel zwaar hadden maar zich de laatste wedstrijd met een butlerscore van +55 over 16 spellen fraai herstelden.

Het team van Star:

Henk Willemsens – Marcel Swidde
Kees Jan Willemsens – Martin Bootsma
Hendrik Bijker – Dennis Kruis.

Het feest werd compleet omdat BCO 1 kampioen werd in de Eerste Divisie en volgend jaar ook MK speelt. In dat team liefst vier Star-leden:

Agnes Snellers – Wubbo de Boer
Just van der Kam – Rob van den Bergh

Alle spelers van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie.

Spijtig dat zo weinig Star leden aanwezig waren om de spelers te steunen. De Star fans waren op één hand ruim te tellen. Maar dat wordt volgend jaar natuurlijk heel anders!

BC Oog in Al 1
BC Oog in Al 1
Beide teams samen voor het NDC
Beide teams samen voor het NDC

 

De eindstand in de Eerste Divisie vindt u bij de Uitslagenservice NBB.