Star 1 gepromoveerd naar de Meesterklasse

Op 14 en 15 mei is het slot van de Eerste Divisie viertallencompetitie gespeeld en daarbij is Star 1 gepromoveerd naar de Meesterklasse – volkomen onverwacht, zoals de captain, Henk Willemsens, schrijft in zijn verslag : Als je bedenkt dat we na het tweede weekend maar één plaats boven de degradatiestreep stonden, mag dit rustig een klein wonder genoemd worden.

Hulde aan de teamleden: Martin Bootsma, Remco Brüggemann, Rik Doodkorte, Jos Uijterwaal, Henk Willemsens en Kees Jan Willemsens.

Minder goed ging het met ons andere team in de Eerste Divisie. Star 2 is op de 20e plaats geëindigd en zou daarmee degraderen. Doordat het aantal meesterklasse-team is vergroot, is er echter een extra plaats in de Eerste Divisie ontstaan, waardoor volgens informatie van de NBB de nrs. 21-24 definitief en nr. 20 voorwaardelijk zouden degraderen. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat dat laatste precies betekent.

Alle uitslagen vind je op de uitslagenpagina van de NBB.

  4 reacties op “Star 1 gepromoveerd naar de Meesterklasse

  1. Ondanks de teleurstellende klassering van STAR 2, kon dit team gelukkig nog wel hand- en spandiensten verrichten voor `STAR 1 door op zaterdag te winnen van directe concurrent en uiteindelijke nummer 4 in de einduitslag Zeerob 2. Hulde aan STAR 1 en duimen draaien voor STAR 2.

  2. Super mensen terug in de meesterklasse
    Knap hoor een pluim waard. Heel veel succes. Star 2 blijft hopelijk in de 1e divisie. Jullie horen daar thuis. Duimen maar

  3. Mooie prestatie heren van STAR 1. Positie in Meesterklasse is goed voor uitstraling van club.

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.