Scores per spel voor alle groepen samen

In zijn laatste Star Magazine artikel schreef Henk van Doren:

Als je bij de uitslagenservice voor de weergave ‘topintegraal’ kiest, krijg je een clubbreed overzicht van alle scores op het betreffende spel.

Je kunt dus van elk spel in één keer zien welke contracten er zijn gespeeld en welke scores zijn behaald; niet alleen per groep maar ook voor alle groepen samen.

Dat is handig! Wist u dat? Ik niet, maar Henk heeft me uitgelegd hoe je dit voor elkaar krijgt. Het is heel eenvoudig, maar je kijkt er gemakkelijk overheen – ik wel, tenminste.

Ga naar de Uitslagenservice NBB en kies een spel, bijvoorbeeld het spel uit het bewuste Star Magazine artikel met de resultaten in de B-groep:

kies-spel

Boven de spelverdeling vindt u een zg. “drop-down” menu, met in het voorbeeld hierboven de tekst “B-lijn”. Hiermee kun je de resultaten voor hetzelfde spel in andere groepen bekijken, maar je kunt ook “Topintegraal” kiezen:

kies-Topintegraal

De “Topintegraal” keuze toont de resultaten voor alle groepen samen:

spel-clubbreed

Anders dan bij de resultaten per groep ontbreken in het topintegraal overzicht, begrijpelijkerwijze, de datumscore en de IMP scores. Hetzelfde geldt voor matchpunten en procenten bij onze Howell-competities.

En jawel, wij waren dat ene paar, genoemd in Henk’s artikel, dat niet verder kwam dan 3♠…