Online bekertoernooien 2020-2021

Dit seizoen organiseert de Nederlandse Bridge Bond drie online toernooien voor de niveaus NBB-beker, Hoofdklassebeker en Elffersbeker. Nu de reguliere bekerwedstrijden wegens corona niet kunnen worden gespeeld, heeft de NBB een alternatief ontwikkeld. Teams bestaan uit achttallen, dat wil zeggen twee viertallen per team.

Alle informatie is te vinden in dit document op de NBB-website. Merk op hierin niet gesproken wordt over een “…-bekertoernooi”, maar over een “toernooi op het niveau …-beker”.

In voorgaande jaren werden door Star teams afgevaardigd voor de NBB-beker en de Hoofdklassebeker.

Ed Franken en Louk Herber, de captains van vorig jaar, zijn bezig om namens Star twee teams samen te stellen (het maximum aantal) voor het Online NBB-bekertoernooi. Ze hebben daartoe op 21 november een oproep gestuurd aan de spelers van Star 1 t/m 8 van de externe viertallen van het afgelopen seizoen, twee dagen later aangevuld met Star 9 en 10 (afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Tweede Divisie), met verzoek om een reactie uiterlijk maandag 30 november.

Belangstellenden voor deelname in een Star-team bij het Online Hoofdklassebekertoernooi kunnen zich aanmelden met het formulier hieronder. Contactpersoon voor vragen etc.: Dirk Jan Vonk.

Let wel: Dit betreft de Online Bekertoernooien, niet te verwarren met het Online Viertallentoernooi voor Tweede Divisie, Eerste Divisie en Meesterklasse, dat de NBB ook organiseert. Zie daarvoor dit bericht op de Star-website.


— VERVALLEN —

  Aanmelding NBB Online Hoofdklassebeker

  Persoonlijke informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt zoals beschreven in de BC Star Privacyverklaring.

  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een rood sterretje:   Vraag

  Naam

  E-mailadres

   

  Ik geef ons hierbij op als:

  paarviertalzestal

   

  Overige teamleden:

  Speler 2

  Speler 3

  Speler 4

  Speler 5

  Speler 6

   

  Bijzondere wensen of opmerkingen:

  Dit bericht wordt ook 'cc' gestuurd naar het hierboven opgegeven e-mailadres.