Meespelen door niet-leden op de Stepbridge clubavond van BC Star

Naar aanleiding van een vraag van een niet-lid over het meespelen op de Stepbridge clubavond van BC Star onderstaand bericht.

Niet-leden zijn welkom om mee te spelen. Het is leuk om oud-leden weer eens te ‘zien’ en wellicht voor nieuwe mensen een opstapje om lid te worden. Wel is belangrijk dat het aandeel gastspelers niet te groot wordt, om ervoor te zorgen dat we als Star-leden vooral spelen tegen mensen die we kennen. Niet-leden zijn altijd welkom als ze met een Star-lid spelen. Niet-leden die interesse hebben om Star-lid te worden kunnen uiteraard samen meespelen, graag in overleg met de TC. Niet-leden worden niet opgenomen in de competitiestand.

Om als niet-lid mee te kunnen spelen moet je je voorafgaand aan de clubavond melden bij de wedstrijdleider onder vermelding van je Stepnaam en bondsnummer.

Niet-leden die met regelmaat meespelen kunnen een vrijwillige financiële bijdrage doen. Het rekeningnummer van de club is  NL08 INGB 0000 4841 00  t.n.v. Penningmeester BC Star. Niet-leden zonder Stepbridge account kunnen half-lid worden en op die manier een Stepbridge proefaccount verkrijgen.