Mariëtte Vogelaar is overleden

Mariëtte Vogelaar, Star Grand Café Tour 2017 -- foto Jan-Paul Meijer
Star Grand Café Tour 2017 – foto Jan-Paul Meijer

Deze week ontvingen wij het bericht dat Mariëtte Vogelaar afgelopen dinsdag is overleden. Dit bericht kwam helaas niet geheel onverwacht, want Mariëtte vocht al jaren tegen kanker. Vooral leden die deelnamen aan de Star Grand Café Tour zullen Mariëtte kennen, want zij was de drijvende kracht van dit toernooi. Anderen zullen haar wellicht niet kennen, want zij speelde nooit op onze clubavond, omdat zij ook lid was van een andere club die op dinsdag speelt.

Mariëtte heeft de organisatie van de SGCT jarenlang getrokken en in feite bleef zij lid van Star om deze kroegentocht te kunnen organiseren, ook toen zij al ziek was. In augustus 2019 organiseerde zij voor het laatst de SGCT. Dat was al het plan en het is helaas niet meer mogelijk voor haar om nog een keer deel te nemen zonder zich om de organisatie te hoeven bekommeren.

De uitvaart van Mariëtte vindt plaats op woensdag 17 juni, afscheid nemen kan op 16 juni tussen 14:00 en 19:00 bij haar thuis. De uitvaart is in deze tijd in zeer besloten kring, fysiek, maar kan virtueel worden bijgewoond. Omwille van privacy willen we de gegevens niet online zetten maar deze kunnen we wel opsturen op verzoek.

Jaap Hazewinkel,
voorzitter BC Star.