Kerstdrive 2018

Bij de kerstdrive waren 69 paren aanwezig. De hoogste score was 63,26%, behaald door Theo Fonville & Hans Verveer. Zij zijn daarmee ook de eerste winnaars geworden van de Jan Meijer Trofee, ingesteld bij de laatste ALV als blijvende herinnering aan het vele voortreffelijke werk voor Star dat door Jan is, en nog steeds wordt verricht.

In de andere windrichting (de winnaars speelden OW) was de hoogste score 60,83%, behaald door Joost Herweijer & Mark de Meer.

Bij het doorsturen van de uitslag naar de NBB UitslagenService is helaas iets misgegaan. De daar vermelde scores, persoonlijke frequentiestaten en spelverdelingen zijn juist, maar de stand wordt niet goed weergegeven. Zolang dat niet is hersteld kunt u de stand vinden op deze websitepagina.

De Jan Meijer wisseltrofee voor de winnaar van de Kerstdrive. Klik op de foto voor een vergroting. Foto: Louk Herber.
Winnaars van de Jan Meijer Trofee, Theo Fonville & Hans Verveer (niet op de foto). Foto: Louk Herber.

Meer foto’s vindt u hier in een fotoalbum, ook van de feesttaart ter gelegenheid van de eerste toekenning van de Jan Meijertrofee en van de uitreiking, alsnog, van de NBB-penning voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap voor seniorenviertallen door team Meijer (Louk Herber & Rob Groenenboom/Jan Meijer, Toine van Hoof & Lodewijk Tielens), op 25 november jl.