Kees Wulffelé neemt afscheid

Kees en Puckie op de camping waar ze twee maanden overbruggen naar hun appartement

Na het Star Magazine artikel van Peter Bosman nog meer afscheid, maar dan van de club. Kees Wulffelé stuurde het volgende bericht:

Per 1 juni heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Zestien jaar geleden heb ik mijn Puckie uit Eindhoven min of meer geschaakt en naar Bussum vervoerd. Dat zet ik nu recht: we gaan samen terug naar haar roots.

Geweldige jaren heb ik bij STAR beleefd, met de beste partners die je je maar kan wensen. Ooit een “Gooise topper”, maar op aandringen van Rik Doodkorte verleid die veilige plek in te wisselen voor een echte wedstrijdclub (hem ben ik grote dank verschuldigd). Dat betekende wel starten in de hoofdklasse, maar dat leidde na twee seizoenen tot promotie naar de TD. Daar heb ik STAR mogen vertegenwoordigen tot en met dit seizoen.

Nu wordt het Brabant, Eindhoven. Een uitdaging om weer met een nieuwe partner aan het werk te gaan. Misschien wel bij BC’70.

Een groet vanuit het gebied onder de grote rivieren (dat leeft hier echt!), en ik zal jullie zeker nog eens tegenkomen.