Janine van Ipenburg is overleden

In de vroege morgen van 27 september 2022 is Janine overleden, 10 maanden nadat ze te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was. Janine was al lang een graag geziene gast op Star; ze viel vaak op een laat moment nog in om te zorgen dat onze clubavond niet in het honderd liep. Zo vaak dat ze op een gegeven moment ook zelf lid van Star is geworden; iets wat helaas veel te kort heeft geduurd.

Janine was in de eerste plaats voorzitter van BridgeCLub Oog in Al. Ik beschouw BCO een beetje als onze zustervereniging. Zo zijn er veel BCO-leden lid van Star en op onze clubavond aanwezig. Ook delen we met BCO de dupliceermachine.

 

Soms troffen Janine en ik elkaar op bestuursbijeenkomsten van het District. Mijn indruk was dat ze een betrokken maar ook zeer nuchtere persoon was die je niet snel gek kon krijgen. Ze had zeker een mening maar wist die altijd op genuanceerde wijze te brengen.

Star en zeker ook BCO zullen Janine missen. We wensen Toine en hun kinderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Jaap Hazewinkel.

Via deze link kunt u de rouwkaart bekijken.

  3 reacties op “Janine van Ipenburg is overleden

  1. Het blijft altijd zo oneerlijk dat een mens ogenschijnlijk in goede gezondheid met zo een vreselijke diagnose wordt geconfronteerd. Het gemis moet groot zijn voor iedereen die net als ik Janine een warm hart toe droegen. Maar helemaal voor al haar dierbaren.

  2. Mijn eerste bridgeavond bij BCO had ik Janine als partner. Ik zal nooit vergeten met hoeveel zorg zij mij heeft opgevangen. We zullen haar missen.

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.