StepBridge viertallen 2021-2022

We gaan ervan uit dat het voorlopig niet mogelijk zal zijn onze clubavonden live te houden. Als dat toch zou blijken te kunnen, zal het onderstaande uiteraard worden aangepast.

Op 25 januari beginnen we een interne viertallencompetitie op Stepbridge.

Zoals gebruikelijk begin om 19.45 uur, en vijf minuten eerder in de StepBridge-app of op app.stepbridge.nl aanwezig en aangemeld.

De competitie beslaat 6 avonden. Het zijn halve viertallen­wedstrijden; je speelt steeds tegen één paar van de tegenpartij. Voor zover mogelijk speel je de eerste vijf avonden tegen totaal 15 verschillende tegenstanders. De laatste avond is een finale: de teams op plaatsen 1 t/m 4 spelen tegen elkaar; evenzo paren 5 t/m 8, enzovoort. Voor teams tegen wie je al eerder hebt gespeeld, word je op de finaleavond ingedeeld tegen een ander paar van dat team.

Nadere details over de finale volgen nog, mede afhankelijk van het aantal deelnemende teams, maar het zal ongeveer net zo gaan als bij de tweede StepBridge viertallencompetie vorig jaar; zie dit bericht.

Een viertallenwedstrijd op StepBridge houden is ingewikkelder dan een parenwedstrijd. Er is geen kant-en-klaar sjabloon beschikbaar om viertallenscores te verwerken. Er is ook geen schema beschikbaar waarbij iedere speler automatisch aan de goede tafel wordt geplaatst. Na afloop worden de scores handmatig overgebracht naar de NBB UItslagenservice. Er zal veel en belangrijk werk te doen zijn voor onze zeer gewaardeerde wedstrijdleiding; Marieke (en vast ook wel weer Frans) Lejeune.

Het zal duidelijk zijn dat het nogal wat vraagt om alles in goede banen te leiden. Met name wijzigingen op het laatste moment zijn erg lastig. Je kunt meehelpen door met het volgende rekening te houden:

Voor aanvang van de competitie…

Teams moeten zich vooraf aanmelden, uiterlijk maandag 24 januari, 12.00 uur, met het formulier onderaan deze pagina. Je kunt je aanmelden als viertal (of als vijf- of zestal), danwel als paar als je nog geen nevenpaar hebt.

Als je graag wil dat de TC je helpt bij het zoeken van een nevenpaar, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten. Het zou ook kunnen dat je niet de hele competitie wilt spelen, maar wel als invaller of als invallend paar beschikbaar bent. Of misschien is er een niet-Star-lid met wie je graag de competitie zou willen spelen.

In al deze gevallen graag ruim van tevoren overleg, om te beginnen door met dit formulier een e-mail naar de TC en de wedstrijdleider te sturen.

Voor elke speelavond…

Als je als viertal aangemeld bent, dan verwachten we dat je alle wedstrijden speelt in de opgegeven samenstelling. Als je een keer niet kunt of als je met een invaller speelt, geef dat uiterlijk dinsdag 12.00 uur door. Indien je een invaller zoekt, geef dat dan zo snel mogelijk door.

Van vijf- en zestallen wordt verwacht dat de captain uiterlijk dinsdag 12.00 uur aangeeft in welke samenstelling het team zal spelen.

Gebruik ook in deze gevallen dit formulier om een e-mail naar de TC en onze StepBridge wedstrijdleider te sturen.

Op het laatste moment een speler veranderen in het speelschema is tijdrovend; de wedstrijd kan dan nog niet starten en alle andere spelers moeten daar op wachten.


  Aanmelding Star interne viertallen 2021-2022

  Naam

  E-mailadres

   

  Aanmelding als

  paarviertalvijftalzestal

  Speler 2

  Speler 3

  Speler 4

  Speler 5

  Speler 6

  N.B.: Ook de Step-namen moeten worden ingevuld!

   

  Naam van ons team

  Bijzondere wensen of opmerkingen:

  Dit bericht wordt ook 'cc' gestuurd naar het hierboven opgegeven e-mailadres.

  Persoonlijke informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt zoals beschreven in de BC Star Privacyverklaring.