Inschrijving externe viertallen 2021-2022

Bericht van de TC, René van Dijk:

De Bridgebond gaat ervan uit dat er vanaf oktober weer op een normale manier kan worden gebridged en dat betekent dat de Weko bezig is met de voorbereiding van het nieuwe viertallenseizoen. Zij roepen de clubs op om snel te starten met het inventariseren van de animo daarvoor. Belangrijk is om te weten dat het de intentie van de bond is om de competities slechts te organiseren zonder de huidige afstandsbeperking  en mondkapjes­plicht. Zie voor verdere informatie de brief van de Weko.

Hoewel er van het district nog geen informatie is ontvangen, verwachten we dat ook deze competitie in het najaar weer op de ouderwetse manier zal worden georganiseerd.

Gezien bovenstaande nodigt de technische commissie alle leden uit om zich op te geven voor de externe viertallencompetitie.

U kunt zich als paar of als team (viertal of zestal) aanmelden. De rechten welke in het seizoen 2019-2020 zijn verworven worden door de NBB doorgeschoven naar het seizoen 2021-2022 en Star handhaaft het principe dat teams in ongewijzigde samenstelling hun verdiende rechten in het seizoen 2019-2020 behouden om in dezelfde klasse door te gaan.

Star heeft recht op 2 teams in de Eerste Divisie, 7 teams in de Tweede Divisie en 3 teams in de Hoofdklasse. Zie de lijst Teams Bondsviertallen 2021-2022 van de NBB.

Voor de Tweede Divisie kunt u tevens aangeven in welke groep u wilt spelen; Utrecht, Zuid-West, Oost of zelfs een ander district is mogelijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met René van Dijk – r.a.vandijk@ziggo.nl

U kunt zich tot uiterlijk 30 juni 2021 opgeven middels onderstaand formulier.


— VERVALLEN —

  Aanmelding Externe Viertallen

  Naam

  E-mailadres

   

  Deze aanmelding betreft:

  persoonpaarviertalzestal

  Speler 2

  Speler 3

  Speler 4

  Speler 5

  Speler 6

   

  Ook geviertald in een vorig seizoen:

  JaNee

  Zo ja, geëindigd in klasse:

  Zo nee, welke klasse bij voorkeur:

  Indien Tweede Divisie, welk district bij voorkeur:

   

  Bijzondere wensen of opmerkingen:

  Dit bericht wordt ook 'cc' gestuurd naar het hierboven opgegeven e-mailadres.

  Persoonlijke informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt zoals beschreven in de BC Star Privacyverklaring.