Geen persoonlijk toernooi, maar wel…

In de agenda stond voor dinsdag 6 april het Persoonlijk Toernooi gepland. Er is met verschillende mensen overlegd over de mogelijkheden op StepBridge, maar de TC heeft helaas moeten concluderen dat we ook dit jaar dit bijzondere en door velen zeer op prijs gestelde toernooi niet door kunnen laten gaan.

Verder stonden er voor dit seizoen nog een Howell- en een Turbobutlercompetitie gepland. Het niet in groepen spelen op Stepbridge betekent natuurlijk dat een Turbobutler, met promotie en degradatie na iedere avond, geen betekenis heeft.

Wat dan wel?

We vervroegen de volgende Howell-competitie, oorspronkelijk gepland op 13 april te beginnen, met een week. Daarna spelen we, mede vanwege het succes eerder dit jaar, een tweede viertallencompetitie.

De exacte opzet van deze tweede viertallencompetitie (weer 6 avonden, 3 ronden per avond en geen finale-ronden?) willen we laten afhangen van het aantal deelnemende teams. Als er, bijvoorbeeld, 22 teams deelnemen, kunnen in 7 avonden alle teams een keer tegen elkaar spelen.

Er is ook nog een kleine wijziging: de laatste topintegraal van dit seizoen stond gepland op maandag 26 april. Omdat Koningsdag dit jaar, naar we inmiddels weten, toch niet uitgebreid gevierd zal worden, wordt deze topintegraal gewoon op dinsdagavond 27 april gespeeld.

De agenda voor de rest van dit seizoen ziet er hiermee (voorlopig) als volgt uit:

6 apr Howell III-1
13 apr Howell III-2
20 apr Howell III-3
27 apr TI-6 Meivakantie
4 mei Howell III-4
11 mei Howell III-5
18 mei Viertallen II-1
25 mei Viertallen II-2
1 jun Viertallen II-3
8 jun Viertallen II-4
15 jun Viertallen II-5
22 jun Viertallen II-6
29 jun ALV?

Op de website komt binnenkort een aanmeldingsformulier voor de viertallencompetitie.