Externe viertallen: Laatste wedstrijden 2e Divisie

Bericht van René van Dijk:

Gisteren, 25 februari, zijn in de groep Midden de laatste twee wedstrijden gespeeld en daarmee komt een einde aan een voor Star teleurstellend verlopen seizoen in de Tweede Divisie. Nadat eerder al Star 5 uit de groep Holland-Noord degradeerde, wisten gisteren ook Star 6 en Star 8 hun vege lijf niet te redden en dat brengt het totaal aantal degradanten uit de Tweede Divisie op maar liefst 3 !

Voor wat betreft de overige in de Tweede Divisie opererende teams:

Star 3 heeft de gehele competitie meegedraaid om het kampioenschap in de groep Holland-Noord maar liep promotie naar de Eerste Divisie uiteindelijk net mis. Star 4 behaalde een degelijke zesde plek in de groep Midden en Star 7 deed het in deze groep goed door als vierde te eindigen, na overigens geruime tijd bovenaan te hebben gestaan. In de groep Zuidwest behaalde Star 9 een verdienstelijke vijfde plek en handhaafde zich daarmee ruimschoots.

De Hoofdklassecompetitie van het district loopt nog volop en daarin is met name de hoop gevestigd op Star 10, dat op dit moment de ranglijst aanvoert.

Alle standen met verwijzing naar de NBB-UitslagenService zijn te vinden op de website­pagina Externe Viertallen 2022 – 2023.