Aanmelding Externe Viertallen 2023-2024

Bericht van de TC (René van Dijk):

Afgelopen week hebben we overleg gevoerd over de externe viertallencompetitie in 2023-2024. Nadat afgelopen seizoen maar liefst drie van onze teams uit de Tweede Divisie zijn gedegradeerd en Star 10 er helaas niet in is geslaagd de beslissings­wedstrijd voor een plek in de Tweede Divisie te winnen, hebben we op dit moment recht op deelname van één team in de Meesterklasse, één in de Eerste Divisie, vier in de Tweede Divisie en vier in de Hoofdklasse.

Star heeft wel bij de NBB een verzoek neergelegd om ons een extra Tweede Divisie-plek toe te wijzen als er een plaats zou vrijvallen, of als er een team nodig zou zijn om het schema rond te maken.

In ieder geval willen we graag al in een vroeg stadium de animo voor deelname onder de leden peilen. Daar is de TC met de captains van de bestaande teams al mee begonnen, maar we willen natuurlijk ieder lid in de gelegenheid stellen om zich voor de viertallencompetitie op te geven.

Heb je belangstelling, meld je dan aan als team, als paar of als individu met het formulier onderaan dit bericht. Je hebt ruim de tijd; graag uiterlijk 15 augustus.

Vergeet, als je voorkeur voor de Tweede Divisie aangeeft, niet om op het formulier ook je voorkeurs­district op te geven.

Neem voor nadere informatie over opzet en bijzonderheden van de competitie contact op met René van Dijk of Marc Kuijpers .


— VERVALLEN —

  Aanmelding Externe Viertallen

  Naam

  E-mailadres

   

  Deze aanmelding betreft:

  persoonpaarviertalzestal

  Speler 2

  Speler 3

  Speler 4

  Speler 5

  Speler 6

   

  Ook geviertald in een vorig seizoen:

  JaNee

  Zo ja, geëindigd in klasse:

  Zo nee, welke klasse bij voorkeur:

  Indien Tweede Divisie, welk district bij voorkeur:

   

  Bijzondere wensen of opmerkingen:

  Dit bericht wordt ook 'cc' gestuurd naar het hierboven opgegeven e-mailadres.

  Persoonlijke informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt zoals beschreven in de BC Star Privacyverklaring.