Aanmelding externe viertallen 2022-2023

Bericht van de TC:

Zowel de Bridgebond als District Utrecht zijn bezig met de voorbereidingen voor de externe viertallencompetitie in het seizoen 2022-2023 (zie bijvoorbeeld dit bericht van 3 juni jl.), waarbij men ervan uitgaat dat er weer op een normale manier kan worden gebridged.

Ook de Star-TC is daarmee al een tijdje bezig; René van Dijk voor de samenstelling van de bondsviertallen en Dirk Jan Vonk voor de districtsviertallen. Van alle captains van de teams uit het seizoen 2021-2022 hebben zij inmiddels informatie ontvangen, maar we willen natuurlijk ieder lid in de gelegenheid stellen zich voor de viertallencompetitie op te geven.

Heb je belangstelling, meld je dan aan als paar, viertal of zestal met het formulier onderaan dit bericht. Wel graag uiterlijk 15 augustus.

Vergeet, als je voorkeur voor de Tweede Divisie aangeeft, niet om op het formulier ook je voorkeurs­district op te geven.

Neem voor nadere informatie over opzet en bijzonderheden van de competitie contact op met René van Dijk , Marc Kuijpers of Dirk Jan Vonk .


— VERVALLEN —

  Aanmelding Externe Viertallen

  Naam

  E-mailadres

   

  Deze aanmelding betreft:

  persoonpaarviertalzestal

  Speler 2

  Speler 3

  Speler 4

  Speler 5

  Speler 6

   

  Ook geviertald in een vorig seizoen:

  JaNee

  Zo ja, geëindigd in klasse:

  Zo nee, welke klasse bij voorkeur:

  Indien Tweede Divisie, welk district bij voorkeur:

   

  Bijzondere wensen of opmerkingen:

  Dit bericht wordt ook 'cc' gestuurd naar het hierboven opgegeven e-mailadres.

  Persoonlijke informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt zoals beschreven in de BC Star Privacyverklaring.