Districtsviertallen 2015-2016

Bericht van Stef Leeuwenburgh:

Op 8 april was de laatste wedstrijd voor onze vijf teams in de Districts­viertallen­competitie. Helaas afgelopen seizoen geen kampioenen, en uit de Tweede Divisie zijn er twee teams gedegradeerd.

Het gevolg hiervan is dat we vier plaatsen in de Hoofdklasse en drie plaatsen in de Eerste Klasse ter beschikking hebben. Het is echter mogelijk om meer teams op te geven die dan misschien in de Eerste Klasse of lager worden ingedeeld. De kans op een extra plek in de Hoofdklasse is nihil.

Dus bij deze nodig ik jullie uit om je op te geven voor het volgend seizoen. Hopelijk krijgen we alle teams goed gevuld en als het even kan nog meer dan zeven teams.

Hiertoe verzoek ik jullie vòòr 1 juni het inschrijfformulier in te vullen (klik hier) en op te sturen. Jullie kunnen dit doen als viertal, als paar en ook als individu. In de laatste twee gevallen ga ik mijn best doen om een geschikt nevenpaar/geschikte partner te vinden.

Mochten er nog vragen zijn, spreek me aan, e-mail of bel me (030-2883710).