Districtsviertallen 2014-2015

Van onze Districtsviertallenleider

Nadat het seizoen 2013-2014 op 16 april is afgesloten, kijk ik al weer vooruit naar het volgend seizoen. We hebben drie plaatsen in de Hoofdklasse, twee plaatsen in de Eerste Klasse en één plaats in de Tweede Klasse ter beschikking. Het is echter mogelijk om meer teams op te geven die dan wellicht in de Eerste of Tweede Klasse worden ingedeeld. De kans op een extra plek in de Hoofdklasse is nihil.

Dus bij deze nodig ik jullie uit om je op te geven voor het volgend seizoen en hopelijk hebben we dan meer dan zes teams. Hiertoe verzoek ik jullie vòòr 1 juni het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. Jullie kunnen dit doen als viertal, paar en ook als individu. In de laatste twee gevallen, ga ik mijn best doen om een geschikt nevenpaar/partner te vinden.

Mochten er nog vragen zijn, schiet me aan, e-mail of bel me (030-2883710).

Stef Leeuwenburgh