Districtscompetities 2014-2015

Wellicht hebt u het bericht van Ciska Zuur over de competities 2014-2015 van het NBB District Utrecht al ontvangen; anders komt dat binnen een paar dagen. Op haar verzoek hier een samenvatting:

Parencompetities

Het District Utrecht NBB organiseert elk seizoen verschillende parencompetities. Deze geven u de kans in een gezellige sfeer overdag eens tegen anderen te spelen.

Dames parencompetitie: Vanzelfsprekend alleen toegankelijk voor dames.

Gemengde parencompetitie: Elk paar kan meespelen, ongeacht de speelsterkte, maar een paar dient wel uit een dame en een heer te bestaan.

Open parencompetitie: Voor paren in alle samenstellingen, behalve met rechten voor Tweede Divisie of hoger.

Senioren parencompetitie: Voor paren 59+ (geboren vòòr 1 jan 1956). Er is een landelijke vervolgwedstrijd (NK seniorenparen) op zaterdag 18 april 2015.

Dames geboren vòòr 1 januari 1956 zijn bevoorrecht: zij kunnen aan alle competities deelnemen!

Uitgebreide informatie is beschikbaar op de website van NBB District Utrecht:

Open Viertallencompetitie

Uiteraard is er de Districtsviertallencompetitie voor clubteams. De samenstelling van de deelnemende Star teams en de behaalde scores vindt u op de websitepagina Externe competitie. Daarnaast organiseert het District Utrecht, dit jaar voor het eerst en bij voldoende inschrijvingen, een Open Viertallencompetitie overdag.

Deze competitie staat open voor alle NBB-leden van het district Utrecht. Er zijn geen beperkingen qua speelsterkte en de competitie is ook niet clubgebonden. Verdere informatie vindt u op deze pagina van de NBB District Utrecht website.