Dick van der Wolf is overleden

Ons bereikte het verdrietige bericht dat Dick van der Wolf plotseling is overleden. De afgelopen jaren speelde hij op de club met Jan Ebskamp. Hij werd maar 69 jaar. We wensen zijn familie en dierbaren veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 18 februari. Via deze link kunt u de rouwkaart bekijken.

“Volkomen onverwacht is afgelopen vrijdag onze vriend Dick van der Wolf overleden. Dick was een enthousiast bridger. Hij was lid van Star en Dombridge, maar genoot nog het meest van de donderdagavonden met de vrienden bridgen in de huiskamer. Decennialang werd er na het wielrennen gebridged. Na het bridgen werd de avond traditioneel afgesloten met haring en een drankje. Met een twinkeling in zijn ogen verhaalde Dick dan over zijn kinderen en kleinkinderen, op wie hij enorm trots was. Hij was ook trots op het feit dat hij als enige van de vrienden er ooit in slaagde het individuele toernooi van Star te winnen.

We gaan je enorm missen Dick!!

Je vrienden van de fiets- en bridgeclub.”

  2 reacties op “Dick van der Wolf is overleden

  1. Wat een verdrietig nieuws. Dick en ik zijn in een ver verleden collega’s geweest bij de ABN AMRO Bank op de Daalsesingel in Utrecht. Toen, maar ook daarna aan de bridgetafel, heb ik Dick leren kennen als een uiterst aimabele man, altijd in voor een praatje en zeer geïnteresseerd in de mensen om hem heen.
    Ik hoop dat de familie de mooie herinneringen aan Dick vast zal houden en dat deze troost zullen geven in deze ongetwijfeld moeilijke periode.

  2. Ik ken Dick alleen van Star.
    Aardige man, altijd goed geluimd en heel gezellig.
    We gaan hem zeker missen.

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.