Controleer s.v.p. uw telefoonnummer

Bestuur en TC verzoeken u te controleren of het telefoonnummer dat voor u in de Star-ledenlijst staat, het telefoonnummer is waarop u het beste te bereiken bent.

Telefoonnummers zijn onderdeel van uw informatie bij de NBB, die u op de MijnNBB-website kunt inzien en wijzigen. U kunt drie telefoonnummers opgeven, maar in de Star-ledenlijst wordt maar één daarvan getoond. Voor bestuurs- en TC-leden (en uiteraard ook voor andere clubleden) die contact met u willen opnemen is het daarom heel handig als u er voor zorgt dat de Star-ledenlijst het telefoonnummer vermeldt waarop u het best bent te bereiken. Heel vaak staan er vaste telefoonnummers, bijvoorbeeld, terwijl u wellicht mobiel veel beter te bereiken bent.

Hoe doet u dat?

Klik op de link MijnNBB hierboven (of in het website-menu, onder NBB). Login met uw lidnummer en wachtwoord. Bij problemen met het inloggen, kijk op deze pagina, onder “Problemen en oplossingen”. Wanneer u op de MijnNBB-website bent ingelogd, ziet u rechtboven het volgende:

Klik op de knop “Vereniging” en kies dan eventueel, in het vakje daaronder, welke vereniging. U krijgt dan het ledenoverzicht te zien:

Informatie in de ledenlijst kan worden gewijzigd door daartoe door de vereniging aangewezen personen; bij ons de ledenadministrateur Marlies Stam. Uw eigen informatie kunt u zelf wijzigen. Klik daartoe in het bovenstaande menu nu op “Persoon”:

U krijgt de gelegenheid uw gegevens te wijzigen door de knop “gegevens aanpassen” te klikken, onderaan.

De rode sterretjes zult u niet zien; ik heb ze erbij gezet om aan te geven welke informatie er wordt gebruikt voor de Star-ledenlijst. Dat is dus maar een deel van de informatie bij MijnNBB! Bijvoorbeeld, wel “Telefoonnummer 1” maar niet “Telefoonnummer 2” en “Zakelijk telefoonnummer”.

Veel mensen zijn natuurlijk via meerdere telefoonnummers te bereiken, maar het zou erg op prijs worden gesteld als u bij “Telefoonnummer 1” het nummer vermeldt waarop u het best bent te bereiken. Dat nummer is dan ook voor anderen te zien, mits ze toegang hebben tot de Star-ledenlijst, uiteraard.