Lustrum 2022

Viering 16e Lustrum BC Star

Op 1 maart jl. bestond BC Star 80 jaar. Dit 16e lustrum wordt gevierd met een gezellige bridgewedstrijd in Fort aan de Klop op 13 november a.s. Op deze pagina vind je alle beschikbare informatie over de lustrumviering.

Datum en plaats

Het lustrum wordt gevierd op zondag 13 november. De locatie is Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht. Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw.

Route, parkeren en OV

Let op: Op Fort aan de Klop zelf is geen parkeergelegenheid. In de bermen rondom het Fort is parkeren niet toegestaan. Je riskeert dan een boete. Op ca. 5-10 minuten loopafstand van het Fort zijn diverse parkeermogelijkheden beschikbaar. Voor minder­validen zijn vlak bij het Fort parkeerplekken aanwezig. Laat het z.s.m. weten als je zo’n plek nodig hebt, en dit nog niet bij je aanmelding hebt vermeld.

Voor de route, het parkeren en de bereikbaarheid via het OV zie deze informatie. Extra informatie (met een duidelijker kaartje) over het parkeren en de wandelroutes naar het Fort vind je hier.

Programma

10:00 uur             ontvangst
10:30 uur             start bridge (plaatsing in A- of B-finale)
13:00 uur             lunchbuffet
14:00 uur             vervolg bridge (spelen in A- of B-finale)
17:15 uur             prijsuitreiking
17:30 uur             borrel
18:30 uur             einde

Bridgen

We spelen een bridgewedstrijd (parentelling) die uit twee delen bestaat. ’s Ochtends wordt gespeeld om plaatsing in een A- of B-finale. ’s Middags worden deze beide finales gespeeld. Prijzen zijn er voor de nummers 1, 2, 3 en 8 in beide finales. Bij gelijk eindigen wordt geloot.

Lunch

Tussen de middag staat er een lunchbuffet voor ons klaar. Met vegetariërs is rekening gehouden. Heb je andere dieetwensen, en heb je dat niet bij je aanmelding vermeld, laat dat dan zo snel mogelijk weten.

Kosten

De kosten worden grotendeels betaald uit het lustrumbudget. Tijdens het bridgen zijn drankjes anders dan koffie, thee en (bruisend) water voor eigen rekening.

Aanmelden, afmelden, vragen en opmerkingen

De deelnemerslijst voor de lustrumviering is inmiddels bekend. Alle deelnemers hebben hierover per mail bericht ontvangen. Wil je alsnog meedoen, of ben je helaas toch verhinderd, meld dit dan z.s.m. bij Anneke Douma, douma.anneke@gmail.com, 06-23918469. Bij haar kun je ook terecht voor vragen en opmerkingen.