Eerste interne viertallencompetitie 2020-2021

Interne viertallencompetitie 2020-2021

Dit bericht is gewijzigd op 8 februari 2021 (andere opzet van de laatste speelavond)

Van 12 januari t/m 16 februari spelen we de interne viertallencompetitie van Star op Stepbridge. Zoals gebruikelijk begin om 19.45 uur, en vijf minuten eerder in de StepBridge-app of op app.stepbridge.nl aanwezig en aangemeld.

We spelen per avond 3 wedstrijden van 10 spellen. Halverwege de wedstrijd wordt er niet gewisseld van tegenstander, je speelt 10 spellen tegen hetzelfde paar.

De avonden worden zo ingedeeld dat, voor zover mogelijk, elke zitting tegen andere tegenstanders speelt.

Een viertallenwedstrijd op Stepbridge organiseren is lastiger dan het lijkt, vandaar dat wij vragen om onderstaande punten goed door te lezen!

Er is geen kant-en-klaar sjabloon beschikbaar om viertallenscores te verwerken. Er is ook geen schema beschikbaar waarbij iedere speler automatisch aan de goede tafel wordt geplaatst, dat is allemaal handwerk. De TC is Frans en Marieke Lejeune bij voorbaat erg dankbaar dat zij de organisatie op zich willen nemen.

Vooraf aanmelden

Je kunt je opgeven bij de TC als viertal (eventueel als vijf- of zestal) of als paar indien je geen nevenpaar hebt. Je kunt ook aangeven dat je als invaller of als invallend paar beschikbaar bent. Gebruik daarvoor het formulier onderaan dit bericht. Indien je de hele competitie met een niet-Starlid wil spelen, overleg dat dan even met de TC via dit formulier.

Aanmelden als team kan tot dinsdag 12 januari 12 uur. Als je een nevenpaar zoekt, vragen we je om dit zo snel mogelijk door te geven, we gaan dan op zoek naar een passend nevenpaar.

Voor elke speelavond…

Als je als viertal aangemeld bent, dan verwachten we dat je alle wedstrijden speelt in de opgegeven samenstelling. Als je een keer niet kunt of als je met een invaller speelt, geef dat uiterlijk dinsdag 12.00 uur door via dit formulier. Indien je een invaller zoekt, geef dat dan zo snel mogelijk door, ook met dit formulier.
Van vijf- en zestallen verwachten we dat de captain uiterlijk dinsdag 12.00 uur aangeeft in welke samenstelling het team speelt, ook met dit formulier.

Op het laatste moment een speler veranderen in het speelschema is tijdrovend, de wedstrijd kan dan nog niet starten en alle andere spelers moeten daar op wachten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.