Tweede interne viertallencompetitie 2020-2021

Tweede interne viertallencompetitie 2020-21

Op 18 mei start onze tweede interne viertallencompetitie van dit jaar op Stepbridge.

Zoals gebruikelijk begin om 19.45 uur, en vijf minuten eerder in de StepBridge-app of op app.stepbridge.nl aanwezig en aangemeld.

We spelen per avond 3 zittingen van 10 spellen. Er wordt niet halverwege de wedstrijd gewisseld van tegenspelers; je speelt 10 spellen tegen hetzelfde paar.

De avonden worden zo ingedeeld dat je, voor zover mogelijk, elke zitting tegen andere tegenstanders speelt.

Vooralsnog verwachten we dat de competitie zes avonden zal beslaan, tot en met 22 juni, maar dat zou nog kunnen veranderen. Bijvoorbeeld: als 22 teams zich aanmelden en we de competitie tot zeven avonden verlengen, kunnen alle teams een keer tegen elkaar spelen.

Er is geen kant-en-klaar sjabloon beschikbaar om viertallenscores te verwerken. Er is ook geen schema beschikbaar waarbij iedere speler automatisch aan de goede tafel wordt geplaatst, dat is allemaal handwerk. De TC stelt het zeer op prijs dat Frans en Marieke Lejeune aangeboden hebben om wederom de organisatie op zich te nemen!

Een viertallenwedstrijd op Stepbridge organiseren is lastiger dan het lijkt, vandaar dat wij vragen om het onderstaande goed door te lezen!

Vooraf aanmelden

Teams moeten zich vooraf aanmelden, uiterlijk maandag 17 mei, 12.00 uur, met het formulier onderaan deze pagina. Je kunt je aanmelden als viertal (eventueel als vijf- of zestal) of als paar, indien je geen nevenpaar hebt.

Als je graag wilt dat de TC je helpt bij het zoeken van een nevenpaar, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten. Het zou ook kunnen dat je niet de hele competitie wilt spelen, maar wel als invaller of als invallend paar beschikbaar bent. Of misschien is er een niet-Star-lid met wie je graag de competitie zou willen spelen.

In al deze gevallen graag ruim van tevoren overleg, om te beginnen door met dit formulier een e-mail naar de TC en onze StepBridge-wedstrijdleider te sturen.

Voor elke speelavond…

Als je als viertal aangemeld bent, dan verwachten we dat je alle wedstrijden speelt in de opgegeven samenstelling. Als je een keer niet kunt of als je met een invaller speelt, geef dat uiterlijk dinsdag 12.00 uur door. Indien je een invaller zoekt, geef dat dan zo snel mogelijk door.

Van vijf- en zestallen wordt verwacht dat de captain uiterlijk dinsdag 12.00 uur aangeeft in welke samenstelling het team speelt.

Gebruik ook in deze gevallen dit formulier om een e-mail naar de TC en onze StepBridge wedstrijdleider te sturen.

Op het laatste moment een speler veranderen in het speelschema is tijdrovend; de wedstrijd kan dan nog niet starten en alle andere spelers moeten daar op wachten.


— VERVALLEN —

Contact form interne viertallen op StepBridge 2021