Clubavond op StepBridge

Bericht van Marc Kuijpers, namens Bestuur en Technische Commissie:

Beste Star-leden,

De BridgeBond heeft het mogelijk gemaakt om toch de clubavond door te laten gaan op StepBridge. Star wil dit ook gaan doen, zo kunt u toch tegen Star-leden spelen op de dinsdagavond.

We doen ons best om komende dinsdag (7 april) al te gaan spelen. Als alle praktische zaken geregeld zijn en de clubavond door kan gaan op Stepbridge, laten we dat weten.

Indien u nog geen lid bent van StepBridge, dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk te regelen. Klik op de volgende link voor een gratis proefaccount bij StepBridge: https://www.bridge.nl/step.

U kunt met uw eigen partner of een ander Star-lid een paar vormen en meedoen. Kan uw eigen partner niet en zoekt u een lid om mee te spelen? Stuur dan een berichtje aan de TC via het contactformulier.

De speelvorm is een Zwitsers parentoernooi volgens Butlertelling. We willen 8 ronden van 3 spellen spelen. Hier vindt u informatie over toernooien op Stepbridge: https://www.stepbridge.nl/toernooien/. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Vragen over aanmelden, inloggen en/of spelen op StepBridge kunt u stellen aan Conny ten Cate of Marieke Lejeune. Marieke is ook onze wedstrijdleider op StepBridge. Hun contactinformatie vindt u, na inloggen, hieronder.

Dit bericht is ook per e-mail verstuurd.

Log in om je te identificeren als lid van BC Star.