Bondsviertallencompetitie 2014-2015

Van de Selectiecommissie (Ed Franken):

Nu de laatste wedstrijden in de Tweede Divisie zijn gespeeld, zit de externe competitie voor Star 1 t/m 10 erop. Star 1 werd vijfde in de Eerste Divisie terwijl gehoopt werd op promotie naar de Meesterklasse. Star 3, 7 en 8 deden het uitstekend en promoveerden naar de Eerste Divisie. Dit betekent dat de selectiecommissie nu de samenstelling van de teams in de Eerste Divisie (4 teams) en Tweede Divisie (5 teams) voor het komende seizoen verder kan gaan invullen.

De selectiecommissie heeft al met een aantal paren gesproken over hun plannen voor het komende seizoen. Paren (en invallers) die het afgelopen seizoen in Star 1 t/m 9 speelden en overige paren die in aanmerking willen komen voor de externe viertallencompetitie 2014-2015 in de Eerste of Tweede Divisie kunnen zich tot 21 april 2014 melden bij de selectiecommissie.

U kunt zich per paar of per team aanmelden. Voor de Eerste Divisie gaat onze voorkeur uit naar teams met drie paren. Teams die gepromoveerd zijn hebben het recht om in het komend seizoen in dezelfde samenstelling te spelen.

Voor de Tweede Divisie kunt u tevens opgeven of u in een andere groep wil spelen. Afgelopen seizoen speelde Star 3 in groep 5 (Rotterdam/Delft), Star 4 in groep 7 (Zuid-west), Star 5 in groep 3 (Noord-Holland), Star 7 in groep 4 (Den Haag/Leiden) en Star 8 in groep 2 (Oost). Maar ook andere groepen zijn bij voorbaat niet uitgesloten.

Ed Franken (e-mail), Louk Herber en Jan Meijer.