Bondsviertallencompetitie 2013 — 2014

Van de Selectiecommissie (Ed Franken):

De selectiecommissie is begonnen met de voorbereiding van de samenstelling van het team in de Eerste Divisie en de (waarschijnlijk) maar liefst negen teams in de Tweede Divisie van STAR voor komend seizoen. Alle Eerste en Tweede Divisiespelers van het afgelopen seizoen krijgen een e-mail van de selectiecommissie met een vragenlijst met het verzoek hierop te reageren voor 20 april a.s. Overige spelers die in aanmerking willen komen voor deze competities kunnen dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Ed Franken. De selectiecommissie zal zich in haar keuze sterk maken voor het heroveren van de twee plaatsen in de Eerste Divisie die we als club hebben ingeleverd.

Komend seizoen: promotieteams in de Tweede Divisie

Om de promotiekansen zo groot mogelijk te maken heeft de selectiecommissie in overleg met het bestuur gekozen te komen tot één of meerdere “promotieteams”. Voor deze promotieteams geldt:

  • Voor en tijdens de competitie is er extra ondersteuning via training en coaching
  • De teamleden leveren in de voorbereiding de vereiste trainingsinspanning
  • Spelers en paren kunnen zich aanmelden, aanmelden als viertal is niet mogelijk
  • De selectiecommissie formeert de teams
  • De selectiecommissie plaatst het team in die regio waar de commissie maximale promotiekans verwacht

Aanmelden voor deze teams gaat via de al eerder genoemde vragenlijst. Als er onvoldoende belangstelling is voor deze teams, zal de selectiecommissie het plan afblazen.