Bid72

bid72 verovert de bridgewereld

Een aantal Star-leden heeft zich in een ambitieus bridgeproject gestort: het vervaardigen van de bied-app bid72 (https://bid72.com). Het betreft een stukje educatieve bridge-software waarmee je op je smartphone of tablet samen met je partner handen kan bieden. bid72 richt zich op letterlijk de hele bridgewereld. De eerste versie is daarom in het Engels, maar binnenkort komt er ook een Nederlandse variant.

De app is een product van Bridge72, een startup onder aanvoering van Jan van Cleeff, gesteund door Bob Drake (financials) en oud-lid Simon de Wijs (bridge-content). Niet Star-lid Saskia Hermans is product-manager.

De app

bid72 is ideaal om je eigen systeem te testen en om te werken aan je partnership. De app genereert een onbeperkt aantal over het algemeen erg interessante handen, waarna ieder uitgeboden contract een beoordeling krijgt. Hoe beter je biedt des te hoger je in het algemeen klassement klimt. ‘Verbeter jezelf in competitie’, is het credo.
De app is systeemonafhankelijk, geschikt voor ieder niveau en daarom een effectief instrument voor coaches en bridge-docenten.  

Topics

Bovenop de app kun je ook zogenaamde Topics downloaden. Iedere Topic beslaat circa honderd handen geënt op een specifiek onderdeel van de bridgetheorie, zoals 2-way Checkback, Verdediging tegen 1SA, Limietbiedingen. Iedere maand komen er nieuwe Topics van verschillende niveaus (expert/club/starter) bij.

Wat kost bid72?

Nieuwkomers hebben in totaal drie weken de gelegenheid de app gratis en zonder enige verplichting uit te proberen. Bevalt de app, dan bestaat er de mogelijkheid tot aanschaf van een abonnement per maand (EUR 2,99) of per jaar (EUR 24,99).
De Topics werken in combinatie met de app. Je bestelt ze vanuit je saldo aan bid points:
1 Topic kost 100 bid points. Die koop je voor EUR 2,29; 500 bid points kosten EUR 7,99 en 1000 bid points kosten EUR 13,99.

Speciaal aanbod voor Star-leden

Het bestuur van Star heeft de app uitgeprobeerd en is overtuigd van de toegevoegde waarde ervan. Dit heeft geresulteerd in een exclusief aanbod voor Star-leden, dat u HIER aantreft.