Bericht van de ledenadministratie

Hendrik Bijker is opnieuw lid geworden. Welkom terug!

Berk Can Özen is kandidaat-lid geworden. Hij gaat spelen met Jan Willem van Oppen. Eventuele bezwaren tegen zijn lidmaatschap kunnen binnen 2 weken worden gemeld aan het bestuur.

Youp Caris en Pim Dupont hebben zich als lid aangemeld en gaan het komende seizoen als partnership spelen in Star 1.

Erik ten Oever, Giorgos Flouris, Friedrich Stein en Dirk Jan Vonk hebben recent hun lidmaatschap opgezegd.

  4 reacties op “Bericht van de ledenadministratie

 1. Fijn dat er weer nieuwe leden zijn en jammer dat er enkelen weg gaan. Wat mij verbaast is dat Berk geballoteerd wordt en Youp en Pim niet.

  1. Ik vraag me altijd af waar op geballoteerd moet worden. Sterkte, inkomen, gedrag? Ik ben nooit door de ballotage commissie geweest maar misschien was dit in mijn tijd niet.

   1. Ik kan me voorstellen, dat je je dat afvraagt, Henca. Voorzover ik weet is er, gelukkig, nog nooit iemand als lid geweigerd. Zie het maar als een werkwijze voor uitzonderingssituaties.

  2. Dat is een terechte vraag, Jan, dank daarvoor. Het is gebruikelijk dat nieuwe leden, die niet eerder lid zijn geweest van Star, twee weken kandidaat-lid worden. In die periode kan er bezwaar gemaakt worden tegen hun lidmaatschap. Daarna beslist het bestuur over de toelating.

   In het geval van Youp en Pim heeft al een ballotage plaatsgevonden in een eerder stadium. Star 1 heeft voorgesteld om dit talentvolle jeugdpaar als 3e paar in hun team op te nemen. Dat voorstel is door de TC en het Bestuur omarmd.

   We zullen Youp en Pim af en toe ook op de clubavond kunnen verwelkomen. Leuk om te weten: ze spelen mee op het komende WK bridge jeugdviertallen in de categorie onder de 26 jaar. Dit WK vindt plaats van 31 juli – 7 augustus in Veldhoven.

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.