Bericht van de ledenadministratie

De volgende leden hebben met ingang van het volgende verenigingsjaar hun lidmaatschap van BC Star opgezegd: Jeroen van Zwieteren, Mark van Noord, Theo Büchele, Moshe Lewkowitz, Sjoerd Couperus, Cora van Leeuwen, Frank Veger en Mans Schram.

  4 reacties op “Bericht van de ledenadministratie

 1. Ik had jullie gewaarschuwd! Dat krijg je als je niets voor de groepen C/D doet.
  Die gaan naar een andere vereniging!
  Ik denk daar ook over na. De komende maanden zal het toch nog steeds niet fysiek spelen zijn.

  Peter van Doorn

 2. Heel jammer om geregeld berichten te lezen over opzeggingen. Jammer voor hen en voor de club. Ik heb de opzeggingen uit de berichten van afgelopen jaar eens opgeteld en kom dan op 40 leden. Zijn de redenen van opzegging bekend? Is dit hoofdzakelijk te wijden aan Corona? Willen wij als club het krimpende tij keren, en zo ja; hoe?

  Sander

  1. Dit is inderdaad heel jammer. Er zijn leden bij die al decennia bij de club horen. Erg belangrijk om te horen waarom ze vertrekken! Gaan ze inderdaad naar andere clubs? Wachten ze het einde van de coronatijd af? Of is STAR geen aantrekkelijke club meer.
   Is er een “ opvolg/nabelbeleid” ?

 3. Inderdaad heel zorgelijk. Denk wel dat het een beetje uit de losse pols is om te stellen dat alleen C/D-spelers weggaan, het ligt m.i. breder. Lijkt me verstandig om hier een gedegen onderzoek naar te doen. Misschien iets voor onze voorzitter?

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.