Bekercompetities

Bericht van Stef Leeuwenburgh:

Maandag 26 januari is ons team voor de Hoofdklassebeker er niet in geslaagd om zich voor de tweede ronde te plaatsen. Ze moesten uit spelen tegen Hok uit Amsterdam en dat team was een maatje te groot voor Star: 198-103 voor Hok. Er was nog wel een spel verkeerd geschreven, in het nadeel van Star, anders was het circa 190-111 geworden.

Het viertal Sjef Ruhe-Kees Vlak met Dick Maans-Rik van de Horst wist zijn wedstrijd nog wel te winnen met 65-55 (na een correctie i.v.m. het verkeerd geschreven spel zou dat ongeveer 73-47 zijn geweest).

De andere viertallen, Jan Staal-Klaas de Bruin met Piet Dekker-Reggie Schouten en Jan Hofman-Jan Thesingh en Ad Dieben-Maarten van Oort  kregen echter met grote nederlagen te maken.

Toch is er ook nog een succes te melden. Voor de Districtsbeker was er deze week een wedstrijd. Het Star-team met Jan Meijer-Ed Franken  en Louk Herber-Jan Tulp speelde op woensdag 28 januari tegen IJsselstein en die wedstrijd werd met duidelijke cijfers gewonnen: 83-37 in impen. In de volgende ronde moet Star tegen de winnaar van Concordia-Wilhelminapark.