Aanmelding 16e Lustrum BC Star

Het 16e lustrum van BC Star wordt gevierd op 13 november in Fort aan de Klop te Utrecht. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Meld je uiterlijk 25 oktober aan! Informatie en aanmeldingsformulier zijn hier te vinden. Je kunt desgewenst spelen met een introducee.

  3 reacties op “Aanmelding 16e Lustrum BC Star

 1. Hallo Anneke
  Hierbij meld ik mij aan voor het jubileum op 13 nov, samen met mijn introducee Truus te Pas-Hartog.Met vr.groet Chris Hartog

 2. Hallo Anneke,
  Graag wil ik met Jaap Surenga spelen op de jubileumdrive. Zijn bondsnummer is:
  NBBnr.: 08180210
  Met Peter van Doorn.
  Hoop dat dit doorkomt, zitten in Corfu.

 3. Ik moet mij helaas afmelden voor de jubileumdrive. Erg jammer, want ik zou heel graag hebben meegedaan. maar het Star jubileum staat op dezelfde datum gepland waarop ook het bridgetoernooi in Madeira wordt gehouden. En zoals bekend doen daar heel veel Nederlanders aan mee, en heb ik me al langere tijd geleden met een aantal andere Star leden ingeschreven om mee te doen aan het viertallentoernooi.
  Ik hoop dat het toch een heel leuk en succesvol jubileum zal zijn!
  Met vriendelijke groet,
  Marten La Haye

  Dit bericht is inmiddels gesloten voor verdere reacties.