22 februari terug naar het NDC!

Terug naar het NDC

Nadat enkele dagen geleden duidelijk werd dat op korte termijn ingrijpende versoepelingen van het coronabeleid te verwachten waren, is uitvoerig overleg geweest binnen bestuur en TC over het vervolg van de competitie. Ook de deelnemers aan de clubavond op StepBridge hebben hier gisteren, 15 februari, wat van meegekregen.

Wat zijn hierbij de overwegingen?

We willen zo snel mogelijk weer ‘live’ gaan spelen. Om verschillende praktische redenen, o.a. de noodzaak on thuis te blijven bij lichte (mogelijk) corona-gerelateerde klachten, is een voortzetting van de lopende viertallencompetitie bij het NDC geen goed idee.

Een alternatief is nog één avond viertallencompetitie op StepBridge te spelen, alle teams hebben dan een keer tegen elkaar gespeeld, en de finaleavond te laten vervallen.

Mede omdat dat waarschijnlijk de voorkeur heeft van de meeste leden, is ervoor gekozen op 22 februari weer live bij het NDC te gaan spelen. De consequenties voor de lopende interne viertallencompetitie moeten nog worden bepaald.

22 februari

Op 22 februari spelen we de laatste zitting van de Butler I-competitie die vanwege de corona-maatregelen na 9 november jl. moest worden afgebroken.

Voor deze avond is vooraf aanmelden verplicht voor alle deelnemers (vanwege de verstreken tijd óók voor eerdere deelnemers aan deze competitie!), uiterlijk dinsdag 18:00 uur. Gebruik uitsluitend dit websiteformulier, om er zeker van te zijn dat de juiste TC-leden je aanmelding op tijd ontvangen.

Paren die eerder niet deelnamen aan deze competitie zijn uiteraard ook welkom; zij worden niet in de eindstand opgenomen.

Het verdere seizoen

Kort samengevat staat het volgende op de planning:

  • Een Butler-competitie van 5 avonden
  • Een Howell-competitie van 5 avonden
  • Een Turbo-Butler-competitie van 4 avonden
  • Het persoonlijk toernooi (5 april)
  • Topintegraal-wedstrijden tijdens schoolvakanties (1 maart, 3 mei)

Zie de agenda 2021-2022 voor het volledige schema.